Kalastusta jo neljässä polvessa

Kalaherkkuja suoraan kalastajalta

Kalastustilamme sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Pyhämaan Ihamon kalastajakylässä. Valmistamme kalamarkkinoilla palkittuja, ammattitaidolla valmistettuja herkullisia silakkamarinadeja. Valikoimastamme löytyy 15-20 herkullista tuotetta ja mukana on myös maistuvia sesonkimakuja. Silakkamarinadit sopivat syötäväksi milloin vain - arkena, jouluna ja luonnollisesti juhannuksena. Myös edullisen hintaiset pakkaukset ovat mieluisia lahjoja vaikkapa työntekijöille tai yhteistyökumppaneille.

Tärkeimpiä asiakkaitamme jo vuosien takaa ovat useat ravintolat, pito- ja juhlapalvelut, tukku- ja kalatukkuliikkeet sekä Tallink Silja. Lisäksi tuotteitamme löytyy lukuisista vähittäismyymälöistä ympäri Suomen. Voit tulla herkuttelemaan kalatuotteitamme myös perheemme ravintolaan Pyhämaan Pirtin kuuluisaan saaristolaispöytään, joka notkuu kalaherkkujemme lisäksi muitakin paikallisia herkkuja.

 
 

Kuuntele Venton oma laulu Kalastajan aamu.
säv. & san. Markojuhani Rautavaara
sov. Susan Aho & Teri Mantere

 
 

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme tuotteistamme, suunnittelemme tarpeisiisi juuri sopivat tuotteet ja pakkauskoot. Meile voit soittaa ensin tai tulla muuten vaan käymään.

 

Silakossamme on maut kohdillaan ja ne ovat saaneet maukkaudestaan ​​monia palkintoja.

Lue lisää