Ykkösluokan siivouspalvelua

Teemme sen minkä lupaamme ja aina yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti

Suomen Siivousketju on laadukasta kotisiivousta, toimitila, -rakennus -ja kiinteistösiivousta tarjoava suomalainen perheyritys. Asiakkainamme ovat yritykset, kiinteistöhoitoyhtiöt ja kotitaloudet pääkaupunkiseudulla.

recent_actors

Kiinteistösiivous

Hoidamme asuin- ja liikekiinteistöjen ylläpitosiivoukset ja perussiivoukset. Ylläpitosiivous on toistuva palvelu, joka mitoitetaan asiakkaalle yksilöllisen, toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen mukaan.

recent_actors

Toimitilasiivous

Palvelemme toimistosiivousasiakkaitamme luottamuksella. Toimitilojen siivous on vaativaa työtä, joka mielestämme vaatii osaavan ja huolellisen ammattilaisen. Me olemme alan ehdotonta huippua.

recent_actors

Kotisiivous

Olemme kotisiivouksen ammattilainen pitkällä työn tuomalla kokemuksella ja asenteella. Tiedostamme, että jokainen koti on erilainen ja asiakkaiden tarpeet vaihtelevat. Meihin voit aina luottaa.

recent_actors

Kiinteistöhuolto

Hoidamme asuin- ja liikekiinteistöjen erilaiset huoltotyöt ja tehtävät. Kiinteistöhuolto on kertaluontoinen tai toistuva palvelu, joka mitoitetaan asiakkaalle aina yksilöllisesti.

recent_actors

Erikoissiivous

Meiltä hoituvat kiinteistöjen, julkisten tilojen tai kotien vaihtelevat erikoissiivoustyöt. Erikoissiivous voi olla kertapalvelu tai toistuva palvelu, joka mitoitetaan asiakkaalle yksilöllisesti.

recent_actors

Rakennussiivous

Jokainen rakennustyömaa ja projekti tarvitsee rakennussiivoojia. Rakennussiivous vaatii onnistuakseen ammattilaisen, joka tietää mitä tekee. Meiltä onnistuvat rakennuksille suunnatut siivoustyöt.

help_outline

Kuinka voimme auttaa?

help_outline
Asiakaspalvelumme palvelee
arkisin klo 8.00 – 17.00
Lähetä postia askarruttavasta asiasta tai anna palautetta.
Tai voisimmeko me soittaa sinulle
sovittuna ajankohtana.

Siivouspalvelua täydellä sydämellä ja asenteella

Me teemme työmme täydellä sydämellä ja asenteella. Teemme aina sen minkä lupaamme ja yhdessä sovittujen pelisääntöjen mukaisesti.

Luotettavaa ja ammattitaitoista siivouspalvelua

Kaikki siivoojamme on koulutettuja ja haastateltu tehtäviinsä henkilökohtaisesti. Myös heidän taustansa on tarkistettu. Voit olla luottavaisin mielin.

Menu