Kouvolan Seudun Patenttitoimisto

Auktorisoitu patenttiasiamies

Patentteja pian 20 vuoden kokemuksella


Patentti- ym. Immateriaalioikeuksiin liittyvät hakemukset lähes kahden vuosikymmenen kokemuksella. Laatimieni hakemusten perusteella on myönnetty tai rekisteröity useita patentteja, hyödyllisyysmalleja sekä tavaramerkkejä niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Palveluuni kuuluvat lisäksi kansainväliset (PCT) patenttihakemukset sekä immateriaalioikeuksien kauppaan ja siirtoon liittyvät sopimukset.

Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voimme keksintösi suojata.
Kilpailukykyisin hinnoin!


Patentti

“Joka on tehnyt mihin tekniikan alaan tahansa liittyvän keksinnön, jota voidaan käyttää teollisesti, tai se, jolle keksijän oikeus on siirtynyt, voi hakemuksesta saada patentin keksintöön ja siten yksinoikeuden sen ammattimaiseen hyödyntämiseen sen mukaan kuin tässä laissa säädetään.”

Hyödyllisyysmalli

“Se, joka on tehnyt keksinnön, tai se, jolle keksijän oikeus on siirtynyt, voi hakemuksesta saada hyödyllisyysmallioikeuden keksintöön ja siten yksinoikeuden sen ammattimaiseen hyväksikäyttöön sen mukaan kuin tässä laissa säädetään.”

Tavaramerkki ™

“Rekisteröinnillä saadaan yksinoikeus tavaramerkkiin erityiseksi tunnusmerkiksi myytäviksi tarjottavien tai muutoin elinkeinotoiminnassa liikkeeseen laskettavien tavaroiden erottamiseksi toisten tavaroista.”

Malli ®

“Joka on luonut mallin tai jolle hänen oikeutensa on siirtynyt, voi rekisteröimällä saada yksinoikeuden malliin (mallioikeuden) sen mukaan kuin tässä laissa säädetään.”