Luotettava kuljetusyritys palvelee

Pohjois-Pohjanmaalla 

Ota yhteyttä

Luotettava kuljetusyritys palvelee

Pohjois-Pohjanmaalla 

Ota yhteyttä

Luotettava kuljetusyritys palvelee

Pohjois-Pohjanmaalla 

Ota yhteyttä

Luotettava kuljetusyritys palvelee

Pohjois-Pohjanmaalla 

Ota yhteyttä

Kuljetus Lohilahti Oy on Taivalkoskelta käsin toimiva kuljetusyritys. Tarjoamme luotettavat kuljetus-, nosto- ja haketuspalvelut Pohjois-Pohjanmaalla. Räätälöimme palvelun tarkemman sisällön asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista palveluistamme! Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen.

Kuljetus Lohilahti Oy

Kuljetus Lohilahti Oy on Taivalkoskella toimiva kuljetusalan yritys, joka on palvellut asiakkaita jo vuodesta 1998 alkaen. Tarjoamme laadukasta, luotettavaa ja joustavaa palvelua julkiselle sektorille, yrityksille ja yksityishenkilöille Pohjois-Pohjanmaalla ja muualla Suomessa. Asiakkaamme ovat kiittäneet meitä erityisesti nopeasta reagointikyvystämme ja siitä, että pidämme aina sovitusta aikataulusta kiinni.

 

Jos kaipaat luotettavaa kumppania tavarankuljetukseen tai laadukasta haketus- ja nostopalvelua, ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaava palvelukokonaisuus!

Yrityksemme tarina

Yrityksemme tarina juontaa juurensa aina 1960-luvulle saakka. Tuolloin nykyään yrittäjinä toimivien veljesten isä aloitti yritystoiminnan kuljettamalla puutavaraa ja maa-aineksia. Vuonna 1998 perustettiin yritys nimeltään Veljekset Lohilahti. Vuonna 2009 nimi muuttui Kuljetus Lohilahti Oy:ksi. Vuosien saatossa toiminta on laajentunut tavarankuljetuksiin, nostopalveluihin ja haketuspalveluihin. 

 

Lohilahden nimeen on voinut aina luottaa. Tarjoamme edelleen kaikille asiakkaillemme laadukasta ja yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvaa palvelua. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Yhteystiedot

Yrityksemme vahvuudet

Laatukuvake

Laadukas

Teemme työmme kokemuksella ja laadukkaalla jäljellä.

Luotettavuuskuvake

Luotettava

Toimimme aina luotettavasti ja pidämme kiinni sovitusta aikataulusta.

Joustavuuskuvake

Joustava

Palvelumme mukautuu aina asiakkaan tarpeisiin.

Monipuolista palvelua

Yrityksemme palveluihin kuuluvat kuljetukset, nostot, haketus ja hakkeen myynti. 

1

  • Kuljetamme esimerkiksi puutavaraa, muita raaka-aineita, materiaaleja, tavaroita, koneita ja rakennuksia.

  • Tarjoamme nostoapua muun muassa rakennustyömaille ja korkean paikan huoltotöihin. Nostamme esimerkiksi elementtejä, kattorakenteita, mökkien kehikkoja ja puisia rakennuksia.

  • Tulemme hakettamaan puutavarasi laadukkaaksi hakkeeksi. Halutessasi voit ostaa meiltä valmista haketta perille toimitettuna.

Räätälöimme palvelusta aina asiakkaan näköisen kokonaisuuden. Voit esimerkiksi hankkia meiltä nostot ja kuljetukset samalla kertaa. Palvelumme ovat käytettävissä joko kertaluontoisesti tai esimerkiksi jatkuvalla sopimuksella. Otamme mielellämme vastaan erilaisia urakoita.

Ota yhteyttä!