Mainosteippaus Tampereella – ja siellä, missä tarroja tarvitaan

Ota yhteyttä
Koriste, kolme lomittaista ympyrää.

Mainosteko on mainosteippausten ja muiden tulostettavien mainos- ja mediatuotteiden suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut yritys Tampereella. Teemme tarrat ja tulosteet myös muualle Pirkanmaalle, Suomeen ja maailmaan – sinne, missä tarroja nyt tarvitaan.

Suhtaudumme vakavasti vallitsevaan koronapandemiaan ja huomioimme työssämme THL:n antamat ohjeet eli kanssamme voit asioida turvallisesti.

Mikä on Mainosteko? Tietoa meistä

Olemme mainosteippausten ja muiden mainostulosteiden suunnitteluun ja toteuttamiseen erikoistunut yritys Tampereella. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan, vuodesta 1988.

Asiakkaitamme ovat niin suuret kuin pienemmätkin yritykset sekä yksityishenkilöt. Monet asiakkaistamme ovat tunteneet meidät pitkään ja palaavat yhä uudestaan – ei siksi, että tarrat irtoavat, vaan siksi, että pystymme vastaamaan heidän erilaisiin eteen tuleviin tarpeisiinsa yhä uudestaan.

Pienenä yrityksenä tarjoamme henkilökohtaista ja joustavaa palvelua, jota et välttämättä suuremmista puodeista löydä. Voit lähestyä meitä tehtävän kuin tehtävän kanssa, kiireelliselläkin aikataululla. Katsotaan, miten voimme toteuttaa toiveesi!

Meillä on myös taitoa auttaa kaikissa mainosteippausten ja -tulosteiden tekemisen vaiheissa suunnittelusta asennukseen. Voit lähestyä meitä loppuun asti suunnitellun, painovalmiin materiaalin kanssa, tai tarvittaessa autamme sinua ideasta toteutukseen. Sinun itse ei siis tarvitse olla mestari asioidaksesi kanssamme. Kerro meille omin sanoin, mitä olit ajatellut, niin työstämme ideasta valmiin tuotteen yhdessä kanssasi.

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti aikaan sopiviksi. Viimeksi olemme panostaneet opastevalmistukseen, ja käytössämme ovat kattavat alumiinin käsittelylaitteet ja laaja profiili- ja levyvalikoima.

Mikäli kiinnostuit ja haluat saada lisätietoa meistä tai tarjouksen palveluistamme, ota yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla, soittamalla tai tule käymään paikan päällä.

Mainosteon palvelut

Tampereen liikkeestämme saat mainosteippauksen kuin mainosteippauksen. Teemme ikkunateippaukset ja autoteippaukset. Lisäksi valikoimaamme kuuluvat mitä erilaisimmat opasteet ja kilvet, suurkuvatulosteet, banderollit ja roll up -telineet – kaikki tämä niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin. Palvelemme joustavasti ja yli kolmenkymmenen vuoden ammattitaidolla.

Palvelumme kattaa kaiken suunnittelusta toteutukseen ja paikalleen asennukseen. Pohdimme tarvittaessa sekä tulosteiden tekstit että muut sisällöt kohdalleen kanssasi. Palveluihimme kuuluu myös messu- ja näyttelyosastojen kokonaisvaltainen toteuttaminen suunnittelusta paikalleen rakentamiseen messu- tai näyttelypaikalla – somisteineen päivineen.

Kysy myös palveluita, joita ei löydy yllä olevalta listalla. Katsomme, miten voimme auttaa tai ohjata sinut oikeaan paikkaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.