Apua arkeen lähelläsi

Apua arkeen lähelläsi

Apua arkeen lähelläsi

Apua arkeen lähelläsi

Tukipalvelu

Tarjoamme luotettavaa tukea kaikenlaisiin elämäntilanteisiin.

juhla- ja kokoustilat

Tarjoamme juhlapalvelua erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Kiinteistöhuolto

Hoidamme siivoukset, piha- ja puutarhatyöt sekä kodin saneeraustyöt.

Tukipalvelua kaikenikäisille Jurvassa ja Laihialla

Yksilöllistä tukea arkeen

ArvokasArki Oy tarjoaa yksilöllistä arkiapua kotiin kaikenikäisille. Avun turvin asiakas voi asua kotona pidempään ja selviytyä päivittäisistä toimistaan. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi lapsiperheet ja vanhukset, joiden avuntarve voi olla joko tilapäistä tai säännöllistä. Toimialueemme ulottuu Kurikan Jurvasta Ylistaroon.

Monipuoliset tukipalvelut

Tukipalvelu perustuu asiakkaan tarpeisiin, ja tuen sisällöstä sovitaan yhdessä asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa. Tukipalvelu voi sisältää muun muassa kauppa-apua, vaatehuoltoa, siivousapua niin sisällä kuin pihallakin, ulkoilua, seurustelua sekä ruokahuoltoa.

Juhla- ja kokoustilat kauttamme

Vuokraamme Koskimäen koulua juhlatilaksi erilaisiin tilaisuuksiin. Entinen kyläkoulu remontoituna tarjoaa upeat puitteet ja esteettömät tilat kaikenlaisille juhlille syntymäpäivistä valmistujaisiin. Meiltä löytyy uusittu keittiö, astiasto ja juhlasali 40 hengelle ja vieläpä joka pöytiin juhlavat liinat. Kysy myös saunatilojen vuokrausta!

Siivoukset, pihatyöt ja remontit

Tarjoamme monipuolisia kiinteistöhuollon palveluita yrityksille, taloyhtiöille ja yksityisille asiakkaille Kurikan Jurvassa. Hoidamme ammattitaidolla esimerkiksi siivoukset, puutarha- ja pihatyöt sekä kodin saneeraustyöt ja talkkarityöt.