Pintakäsittelypalvelut nopeasti ja varmasti Pirkanmaalta

Ota yhteyttä

Pintakäsittely Nokia Oy on erikoistunut metallin pintakäsittelypalveluihin. Palvelumme kattaa jauhemaalauksen, kromauksen, messingöinnin, kuparoinnin ja sinkityksen. Pääasiallista toimialuettamme on Pirkanmaa, ja tarpeen mukaan palvelemme myös muualla Suomessa sekä ulkomailla.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tavoitat meidät helposti puhelimitse, sähköpostitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön lomakkeella.

Metallin pintakäsittely sähkösinkityksellä

Käsittelemme metallipinnat sähkösinkittämällä, eli teemme uuden sileän ja siistin sinkkipinnan sähkövirran avulla. Pinta saa paremman ulkonäön lisäksi lisää kestävyyttä.

 

Voimme käsitellä sinkkipinnan korroosionkeston lisäämiseksi entisestään. Menetelminä käytämme sinikromatointia, keltakromatointia ja mustakromatointia.

Lue lisää

Jauhemaalaukset eli pulverimaalaukset ammattitaidolla

Palvelumme kattaa jauhemaalaukset eli pulverimaalaukset. Teemme metallille kovan ja hyvin kulutusta kestävän pinnan. Pulverimaalattu pinta suojaa metallia mekaanista ja kemiallista kulutusta sekä upotusrasitusta vastaan.

 

Käytämme ympäristöystävällisiä maaleja. Laajasta valikoimastamme löydät useita maalien kanssa yhteensopivia lakkoja.

Tutustu tarkemmin

Kaikki nopeasti ja yhdestä paikasta

Tarjoamme asiakkaille metallisten tuotteiden pintakäsittelyt yhden luukun periaatteella. Saat meiltä nopeat ja varmat toimitukset laadukkaasta lopputuloksesta tinkimättä.

 

Meillä on oma maalaamo, jossa teemme asiakkaidemme toiveiden mukaiset pinnat nopeallakin aikataululla. Saamme esimerkiksi tehtyä korroosiosuojaukset sinkkijauhepinnoitteella ja maalattua tuotteet halutulla maalilla tämän jälkeen.

Kysy lisätietoja

Pintakäsittely Nokia Oy – metallien pinnoitusten asiantuntija

Pintakäsittely Nokia Oy on vuonna 1972 perustettu yritys, jonka erikoisalaa on metallin pintakäsittely. Palvelemme asiakkaitamme vuosikymmenien kokemuksella ja sen mukanaan tuomalla varmuudella. Teemme pintakäsittelyä alihankintana teollisuusyrityksille Pirkanmaan lisäksi muualla Suomessa ja tarpeen mukaan myös ulkomailla.

 

Toteutamme niklaukset, kromaukset ja sähkösinkitykset kromatointeineen ja asiakkaidemme toiveet huomioiden. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ajankohtaista

Haluatko kuulla lisää metallin pintakäsittelystä? Seuraa ajankohtaisia tiedotuksiamme.