Avoimet työpaikat

Alla olevasta linkistä löydät meillä avoinna olevat työpaikat. Tällä hetkellä haemme mm. kahta materiaalinkäsittelijää tuotannon puolelle.

Klikkaa linkistä ja lue lisää!

 

AVOIMET TYÖPAIKAT

Javasko

Konepajasi

Me Javaskolla ymmärrämme koneenrakentamisen maailmaa pintaa syvemmältä. Olemme toimineet keskiraskaan teknologiateollisuuden alihankintakonepajana yli 30 vuotta. Kokemus ja osaaminen tekevät meistä enemmän kuin toteuttajan. Huolehdimme puolestasi kaiken yksittäisistä osista aina vaativiin kokonaisuuksiin. Javasko on kumppanisi, joka ymmärtää arkeasi ja takaa yrityksellesi kilpailuedun.

Ota yhteyttä

Palvelut

Osaaminen

Keskiraskas koneenrakennus vaatii omistautuneita tekijöitä. Todellinen osaaminen syntyy intohimosta, näkemyksestä ja kokemuksesta. Omistautunut tiimimme toteuttaa levy- ja hitsaustyöt, koneistukset ja kokoonpanot joustavasti ja ottaa kokonaisuudet haltuun varmalla otteella. Kanssamme voit luottaa siihen, että asiakkaasi saa laadukkaat tuotteet nopeallakin aikataululla.

Tutustu palveluihin

Yritys

Vastuunkantajat

Tavoitteiden täyttäminen ja lupausten pitäminen ovat toimintamme kulmakiviä. Me Javaskolla toimimme vastuullisesti, kaikkia sidosryhmiä ja asiakkuuksia arvostaen. Pidämme huolta asiakkaidemme tyytyväisyyden lisäksi ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista. Uskomme, että avoin kanssakäyminen ja eettiset valinnat edistävät jatkuvaa kehitystä, joka on vienyt meitä eteenpäin jo yli 30 vuotta.

Tutustu meihin