Sisältöön »

Teräsrakenteet Somerolta

I-Metalli Oy tarjoaa teräsrakenteiden valmistus- ja asennuspalvelua. Toimimme teollisuuden ja rakennusliikkeiden alihankintakumppanina osavalmistuksesta aina suurempiin kokonaistoimituksiin asti.

Tuotantoomme kuuluvat muun muassa teräsrungot, tasoritilät, turva-aidat, sinkityt askelmat, portaat, rampit, kulkusillat ja kaiteet paikalleen asennettuna, sekä kulutuslevyt ja lujarakenneteräksestä valmistetut koneiden osat. Toimimme myös teollisuuden sopimuskumppanina ja tarjoamme kunnossapitopalvelua.

Olemme luotettava ja joustava yhteistyökumppani asiakkaillemme, ja meiltä saat laadukkaat teräsrakenteet tarvittaessa nopeallakin aikataululla. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella.

Tarjoamme

Tarjoamme teräsrakenteiden valmistus- ja asennuspalvelua. Toimimme teollisuuden alihankintakumppanina osavalmistuksesta suurempiin kokonaistoimituksiin.

Tuotamme

Tuotteitamme ovat mm. rakennusten teräsrungot, tasoritilät ja turva-aidat. Toimimme teollisuuden sopimuskumppanina ja tarjoamme teräsrakenteiden kunnossapitopalvelua.

Palvelemme

Valmistamme teräsrakenteet konepajassamme ja toimitamme niitä koko Suomen alueella. Olemme luotettava ja joustava yhteistyökumppani.

Teräsrakenteet rautaisella ammattitaidolla

Ota yhteyttä

Palvelumme

  • Vannesahaukset
  • Hitsaus
  • Kunnossapitotyöt
  • Pohjamaalatut teräkset
  • Leikkaukset leikkurilevyllä tai CNC -polttokoneella
  • Teollisuuden alihankintatyöt
  • Poraus
  • Särmäykset
  • Muut metallityöt

Palveluumme kuuluu myös raudan myynti pienasiakkaille. Valikoimistamme löytyvät myös alumiinit, sinkityt, ruostumattomat teräkset, sekä 2 – 60 mm teräslevyt.

Luotettava kumppani

Sertifioidulla laadulla luotettavaa valmistusta

Kestävät, laadukkaat tuotteet ja luotettava toimintavarmuus ovat tärkeitä tavoitteitamme. Tuotantoprosessimme ja tuottamiemme tuotteiden laatu on sertifioitua.

Inspecta on myöntänyt I-Metalli Oy:lle laatusertifikaatin hitsattujen rakenteellisten teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien valmistuksessa toteutusluokissa EXC1 ja EXC2. Tuotantoprosessiemme sisäinen laadunvalvonta toteutetaan laatustandardien mukaisesti. Tuotteemme ovat CE-merkittyjä.

Olemme mukana myös Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Voit tarkistaa yrityksemme tiedot helposti Vastuu Groupin Zeckit-palvelusta »

Teräsrakenteiden valmistus ja asennus koko Suomen alueella

Ota yhteyttä

I-Metalli Oy - laatua jo vuodesta 1983

Olemme vuodesta 1983 toiminut somerolainen konepaja Varsinais-Suomessa. Konepajamme tarjoaa monipuolisesti teräsrakenteiden tuotantoon liittyviä teräslevytöitä. Valmistamme hitsattuja ja pohjamaalattuja teräsrakenteita, sekä suoritamme vannesahaukset, poraukset, leikkaukset ja särmäykset teräsrakenteisiin.

Valmistamme hitsattuja ja pohjamaalattuja teräsrakenteita. Teemme vannesahaukset, poraukset, leikkaukset ja särmäykset teräsrakenteisiin. Valmistamme asiakkaiden mittojen mukaan kantavia teräsrakenteita, vaihtolavoja, lastaussiltoja sekä portaita, ramppeja, kulkusiltoja ja kaiteita.

Teemme alihankintana teollisuudelle osavalmistusta ja asiakkaan tarpeen mukaisia kattavampia ratkaisuja. Tarjoamme teollisuudelle myös teräsrakenteiden kunnossapitopalvelua. Tarvittaessa teemme muitakin metallitöitä.

Asiakkaitamme ovat eri toimialojen teollisuuslaitokset, rakennusliikkeet, metalliteollisuus ja kuljetusliikkeet.

Ota yhteyttä