IMG_8396.jpg

Biopallon patentoidun ainutlaatuisen teknologian avulla orgaaniset sivuvirrat muunnetaan maanparannus- ja kierrätyslannoitetuotteiden raaka-aineeksi jopa alle vuorokaudessa

Teollisuuden valmistusprosesseissa syntyy useita erilaisia jätevirtoja, joita kutsutaan tänä päivänä sivuvirroiksi. Kaatopaikkalain muututtua vuonna 2013 teollisuuden sivuvirrat ohjataan nyt kiertotalouteen. Biopallon automatisoidulla teknologialla, teollisuuden sivuvirrat (=orgaaniset jätteet) hygienisoidaan Biopallo-reaktorissa orgaaniseksi humukseksi jopa alle vuorokaudessa. Yhden Biopallo-reaktorin käsittelykapasiteetti on max 50 tn/vrk. Biopallo-reaktorista saadulla lopputuotteella eli humuksella saadaan maaperän mikro-organismille optimaaliset olosuhteet ja palautetaan näin elämä maaperään. Elävä maaperä tarkoittaa terveellisempää ruokaa, puhtaampia vesistöjä ja puhdasta ympäristöä, sillä elävä maaperä sitoo ja varastoi hiiltä ilmasta maaperään, johon se kuuluu ja missä sitä tarvitaan.

Toimitamme kokonaisvaltaista teknologiaratkaisua mm. seuraaville sektoreille:

  • elintarviketeollisuus, esim. liha-, kala- ja meijeriteollisuus

  • sellu- ja paperiteollisuus

  • maatalouden lietteet, lannat, pilaantuneet rehut jne.

  • kasvihuoneet ja kauppapuutarhat

  • lannoiteteollisuus

  • jätteenkäsittelykeskukset

  • jne.

OngelmaIhmiskunnan suurimpia ongelmia tänä päivänä ovat: orgaanisen jätteen määrän lisääntyminen, köyhtynyt maaperä, ilmastonmuutos ja ruokatuotantomme riittävyys. Köyhä maaperä luovuttaa suuremman määrän hiiltä kuin se pystyy sitomaan ja näin ollen…

Ongelma

Ihmiskunnan suurimpia ongelmia tänä päivänä ovat: orgaanisen jätteen määrän lisääntyminen, köyhtynyt maaperä, ilmastonmuutos ja ruokatuotantomme riittävyys. Köyhä maaperä luovuttaa suuremman määrän hiiltä kuin se pystyy sitomaan ja näin ollen kiihdyttää ilmastonmuutosta ja maaperän rappeutumiskierrettä.

RatkaisuTähän kierteeseen on ratkaisu : Biopallo Teknologia. Teknologiamme mikrobioottisen hajotusreaktion ansiosta orgaaninen jäte muuntuu maaperää parantavaksi aineeksi (humus) ja orgaanisten kierrätyslannoitteiden raaka-aineeksi.

Ratkaisu

Tähän kierteeseen on ratkaisu : Biopallo Teknologia.

Teknologiamme mikrobioottisen hajotusreaktion ansiosta orgaaninen jäte muuntuu maaperää parantavaksi aineeksi (humus) ja orgaanisten kierrätyslannoitteiden raaka-aineeksi.


TulosHumus mahdollistaa optimaaliset olosuhteet mikro-organismille ja palauttaa elämän maaperään. Elävä maaperä tarkoittaa terveellisempää ruokaa, puhtaita vesistöjä ja puhdasta ympäristöä, sillä elävä maaperä sitoo ja varastoi hiiltä ilmasta maaper…

Tulos

Humus mahdollistaa optimaaliset olosuhteet mikro-organismille ja palauttaa elämän maaperään. Elävä maaperä tarkoittaa terveellisempää ruokaa, puhtaita vesistöjä ja puhdasta ympäristöä, sillä elävä maaperä sitoo ja varastoi hiiltä ilmasta maaperään, johon se kuuluu ja missä sitä tarvitaan.


Biopallo Technology mahdollistaa teollisuuden ja maatalouden sivuvirtojen ja ravinteiden aidon kiertotalouden

Biopallo Technology
uudistaa maaperää