Maanrakennus & Purkutyö Vehanen Oy – Ammattitaitoista maanrakennusta ja kattavaa purkupalvelua

Maanrakennus & Purkutyö Vehanen Oy on maanrakennukseen ja purkutöihin erikoistunut yritys. Toimimme pääosin Turun, Raision, Naantalin, Kaarinan ja koko Varsinais-Suomen alueella. Asiakkaitamme ovat yksityiset kotitaloudet sekä toisen yritykset. Käytössämme on erikokoisia pyörä- ja tela- Bobcatteja sekä Minidumppereja, jotka soveltuvat erinomaisesti ahtaisiin paikkoihin kuormajuhdiksi. Henkilöstöstämme löytyy useita pitkän linjan vahvoja ammattilaisia ja työllistämme tällä hetkellä 24 ammattiosaajaa. Palvelemme asiakkaitamme yli 25 vuoden kokemuksella.

LAADUKKAAT JA LUOTETTAVAT MAANRAKENNUS- JA PURKUPALVELUT VEHASELTA

Ennen työn aloittamista teemme katselmuskäynnin kohteeseen, jonka perusteella annamme työstä tarkemman tarjouksen ja aikataulusuunnitelman. Luotettavan yhteistyöverkostomme kautta saat osaavat ammattilaiset myös muihin rakentamiseen ja saneeraukseen liittyviin palveluihin.

PALVELUIHIMME KUULUVAT MM:

· Purkutyöt
· Hydraulinen louhinta
· Asbestityöt
· Timanttiporaus
· Maanrakennus- ja kaivuutyöt

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS  >>

MAANRAKENNUS & PURKUTYÖ VEHANEN OY – MONIPUOLISET MAANRAKENNUS ja PURKUTYÖT TURKU ja Varsinais-Suomi

Maanrakennus- ja purkutyöt Vehanen Oy tarjoaa laadukkaat maanrakennus- ja purkutyöt mm. alueella Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Masku, Piikkiö, Aura, Perniö, Somero, Muurla, Lieto, Paimio, Parainen, Sauvo ja Salo.