MITÄ ME TEEMME

Pystysaumapumppaus erikoistekniikalla toteutettu saumavalumenetelmä, jossa elementit liitetään yhteen pumppaamalla liitoskohtiin valumatonta erikoisbetonia. Laadukas ja kestävä lopputulos vaatii kokemusta, osaamista ja tietoa, mitä meillä on vuosien varrella runsaasti kertynyt.

Pumppusaumaus

sopii menetelmänä monenlaiseen betonointiin, täytämme betonielementtien kaikki saumat ja reiät. Tarvittaessa teemme myös anturoille vesiviisteet tai pumppaamme muurattujen väliseinien välit täyteen. Pystysaumabetoni on lujaa ja ei kutistu.

Saumavalut

Pitkäaikaisen kokemuksemme ansiosta osaamme suunnitella ja toteuttaa saumavalutyöt oikein, nopeasti ja kestävästi. Se on oleellinen osa betonirunkoisen rakennuksen rakentamista.

alternative

Elementtisaumaus

Elementtirakenteisissa rakennuksissa on saumavalun oikea toteutus erityisen tärkeää. Saumavalu täytyy toteuttaa tarkasti, kärsivällisesti ja ammattitaidolla. Teemme saumaukset tiimityönä, pystysaymapumppausryhmänä.

Juotosvalut

Erikoiskalustomme mahdollistaa teollisuuden betonijuotoksien tekemisen kohteessa. Valmistamme valumassan kuiva-aineista paikan päällä. Juotostöiden yhteyteen voimme liittää tarvittaessa myös raudoitustöitä ja tukkolaudoitustöitä.

alternative

Pystysaumabetonilla

pystymme toteuttamaan myös erilaiset erikoistyöt.

Suihkulähteiden saumaukset

Porraskiveykset

Ikkunapenkit

... ja paljon muuta

Laadukas saumaus

lähtee laadukkaista kuiva-aineksista. Kunnollisella ja hyvällä ennakkosuunnittelulla päästään hyvään lopputulokseen. Saumaustyön tärkein onnistumisen edellytys on oikean saumausmassan valinta olosuhteet huomioiden ja massan oikea käsittely työmaalla.

Betonielementtien

pystysaumauksessa käytetään tuotteita Pystysaumabetoni PSB K30 tai Pystysaumabetoni PSB K40 suunnitellun lujuusluokan mukaisesti. Erikoistilauksesta pystysaumabetonista on saatavilla myös lujuusluokan K50 laatu.

Betonipilareiden

juuret valetaan soveltuvalla juotosbetonilla painelaatikkovaluna.

Talviolosuhteet

Kaikkia tuotteita on saatavilla myös talviolosuhteissa käytettävinä laatuina.

alternative

REFERENSSIT

Olemme vahvalla osaamisellamme auttanut rakentamaan monia kohteita, esimerkiksi:

YHTEYSTIEDOT