Täyden palvelun rakennusliike palvelee Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä

Suomen Rakennus Group Oy on laajan ammattitaidon rakennusliike Uudellamaalla. Tarjoamme asiakkaillemme kaikki tarvittavat rakentamiseen ja remontointiin liittyvät palvelut rakennusten perustuksista laatoitus- ja maalaustöihin. Palvelemme joustavasti koko Uudenmaan alueella, kuten Vantaalla, Espoossa ja Helsingissä.

Suomen Rakennus Group Oy on rakentamisen ja remontoinnin luotettava kumppanisi. Suoritamme kaikenlaiset uudis- ja korjausrakentamisen työt urakan laajuudesta riippumatta. Palvelemme pääasiallisesti Uudenmaan alueella, mutta mielenkiintoisen projektin sattuessa kohdalle lähdemme mielellämme töihin kauemmaksikin. Ethän siis epäröi kysyä, vaan pyydä meiltä kustannustehokas tarjous urakastasi.

Laaja asiakaskuntamme koostuu niin taloyhtiöistä, isännöitsijöistä, eri alojen yrityksistä kuin yksityisistä kotitalouksistakin. Palvelemme yli 10 vuoden kokemuksella ja alan rautaisella ammattitaidolla.

Kaikki palvelut samalta luotettavalta tekijältä

Vuonna 2008 perustetun yrityksemme henkilökunta muodostuu maanrakennus-, rakennus- ja remontointialan todellisista monitaitureista. RALA-pätevyys on puolueeton tae yrityksemme osaamisesta, luotettavuudesta ja vastuullisuudesta. Lisäksi laaja, useiden alojen asiantuntijoista koostuva yhteistyökumppanien verkostomme varmistaa, että urakkasi jokaiseen vaiheeseen löytyy kauttamme osaava tekijä.

Monipuolinen palveluvalikoimamme kattaa uudisrakentamisen, kaikenlaisen korjausrakentamisen ja remontoinnin sekä tarvittaessa myös maanrakennuspalvelut. Remontoinneissa olemme erikoistuneet sisä- ja ulkotilojen maalaustöihin ja erilaisiin laatoituksiin, mutta samalla vahvalla ammattitaidolla hoidamme esimerkiksi laminaattiasennukset ja listoitukset, tapetoinnit, kalusteiden asennukset ja kaiken muun tarvittavan lattiasta kattoon.

Tutustu uudisrakentamiseen

Kun laadukas lopputulos merkitsee, valitse Suomen Rakennus Group Oy

Kokemuskuvake

Yli 10 vuoden kokemus

Omaamme yli 10 vuoden laaja-alaisen kokemuksen uudis- ja korjausrakentamisesta. Työskentelemme kokemuksen tuomalla varmuudella kohteessa kuin kohteessa urakan vaativuudesta riippumatta.

Laatukuvake

Korkea laatu

Korkealaatuinen työnjälki on yrityksemme valttikortti numero yksi. Varmistamme työmme laadukkuuden aina ja jokaisessa kohteessa pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Palvelukuvake

Kokonaisvaltaiset palvelut

Saat kauttamme kaikki tarvitsemasi uudisrakentamisen sekä remontoinnin palvelut talon perustuksista aina viimeisen listan asennukseen asti. Vaivatonta, eikö!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kun etsit rakentamisen ja remontoinnin todellista ammattilaista hoitamaan urakkasi, käänny puoleemme. Suomen Rakennus Group Oy suorittaa tarvitsemasi palvelut työnjäljen ensiluokkaisen korkean laadun ja menestyksekkään lopputuloksen varmistaen. Olemme luotettava kumppanisi kaikissa uudis- ja korjausrakentamiseen liittyvissä tarpeissa.


Toimialueemme kattaa joustavasti koko Uudenmaan alueen, kuten Vantaan, Helsingin ja Espoon. Olemme kuitenkin aina valmiita tarttumaan urakoihin myös muualla Suomessa. Ethän siis epäröi, vaan ole meihin yhteydessä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous tarvitsemistasi palveluista.

Katso yhteystietomme

Kuvagalleria