Toteutamme laadukkaat kylpyhuoneremontit Seinäjoen alueella.

Ota yhteyttä

Mietityttääkö märkätilaremontti? Pyydä meidät avuksi.

Ota yhteyttä

Suunnitteletko kylpyhuoneremonttia? Seinäjoen Pesuhuoneremontit toteuttaa ammattitaidolla kaikki kosteiden tilojen saneeraukset eli kylpyhuone-, sauna- ja pesuhuoneremontit Seinäjoella.

Toimintatapamme on tarjota kosteiden tilojen remontit avaimet käteen -periaatteella. Älä rasitu remonttitöistä, vaan jätä kylpyhuoneremonttisi meidän osaaviin käsiimme!

KYLPYHUONEREMONTTI EI OLE RASITE, KUN LUOTAT ALAN AMMATTILAISEEN.

PYYDÄ TARJOUS KYLPYHUONEREMONTISTA seinäjoella!

Ota yhteyttä

Kosteiden tilojen remontit alusta loppuun

Huolehdimme puolestasi kosteiden tilojen remonttien jokaisesta vaiheesta. Toteutamme kylpyhuoneremonttisi alusta loppuun asti ammattitaitoisesti, perusteellisen laadukkaasti ja taloudellisesti, avaimet käteen -periaatteella.

 

Ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse, ja sovitaan tapaaminen. Tutustumme remontoitavaan kohteeseen ja selvitämme asiakkaan kanssa paikan päällä, mitä remontilla tavoitellaan. Samalla kerromme erilaisista toteutusvaihtoehdoista.

 

Teemme sinulle tarkan tarjouksen remontin hinnasta, suunnitelmasta ja aikataulusta ja lähetämme sen sähköpostiisi heti tapaamisen jälkeen. Saat kirjallisen, selkeästi hinnoitellun työsuunnitelman, joka ei jätä mitään arvailujen varaan. Kun tarjouksemme on hyväksytty, pääsee rakennustiimimme hommiin. Tekijämme ovat aina alansa huippuosaajia.

Tutustu tietopankkiimme

Sähkö- ja LVI-työt hoituvat avullamme kätevästi

Saat kätevästi LVIS-työt remonttiin pitkäaikaisten yhteistyökumppaneidemme kautta avaimet käteen -periaatteella.

 

Vanhoissa kylpyhuoneissa joudutaan usein turvallisuussyistä uusimaan kaivot ja putket sekä sähkövedot. Mikäli vanhoista rakennusmateriaaleista löytyy asbestia, joudutaan kylpyhuone purkamaan erityistä varovaisuutta noudattaen. Asbestipurku nostaa remontin kustannuksia, kuten myös mahdolliset kosteusvauriot. Vauriot on kuitenkin ehdottomasti korjattava, sillä niitä ei saa jättää piiloon uusien pintojen alle.

Huolehdimme puolestasi remontin jokaisesta vaiheesta.

Ota yhteyttä VTT -henkilöstösertifikaatti

Kylpyhuoneen päivittäminen ehkäisee vahinkoja

Kylpyhuone- ja saunatilat kannattaa uusia säännöllisesti, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä, kuten vesivahingoilta. Ajanmukainen ja remontoitu kylpyhuone palvelee käyttäjänsä tarpeita entistäkin paremmin. 


Kun valitset meidät remonttisi toteuttajaksi, aikataulu ja budjetti pitävät taatusti paikkansa ja lopputulos on sitä, mitä pitääkin. Onnistunut kylpyhuoneremontti edellyttää huolellista pohjatyöskentelyä sekä tarkkaa vedeneristystyötä.


Autamme remonttiasiakkaitamme tarvittavien ilmoitusten tekemisessä ja huolehdimme lisäksi yhteydenpidosta taloyhtiön ja valvojan kanssa.

Tutustu remonttirahoituksiin

Remontit suurella sydämellä ja ammattitaidolla

Emme jätä asiakastamme yksin edes remontin päätyttyä. Kun remontti on ohi, olemme  yhteydessä asiakkaaseemme. Haluamme varmistaa, onko kaikki mennyt kuten sovittiin ja onko asiakas tyytyväinen. Mikäli asiakasta on jäänyt vaivaamaan pieninkin yksityiskohta remontin toteutuksessa, me korjaamme sen.

Toteutamme tasokkaita sauna-, pesuhuone- ja kylpyhuoneremontteja Seinäjoen alueella. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää remonteista, tai pyydä meidät saman tien tutustumiskäynnille!

Tarjouspyyntölomake

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

hCaptcha
Yhteydenottokuvake

TEE KYLPYHUONEREMONTTI ITSELLESI HELPOKSI JA TILAA TYÖT MEILTÄ AVAIMET KÄTEEN -PERIAATTEELLA!

Pyydä tarjous