Olemme pikakuljetuksiin ja jakelupalveluihin erikoistunut kuljetusliike Pieksämäellä. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja ammattitaidolla toteutettua kuljetuspalvelua vuosien kokemuksella.

YRITYS

Keski-Savon jakelupalvelu on tarjonnut laadukasta kuljetuspalvelua vuodesta 2012 lähtien. Palvelemme asiakkaitamme Itä-Suomen alueella, mutta hoidamme tarvittaessa kuljetukset kaikkialle Suomessa. Valtteinamme ovat luotettavuus, tehokkuus sekä ammattitaidolla ja nykyaikaisella kalustolla hoidettavat kuljetukset.

PALVELUMME

Kappaletavara- ja sopimuskuljetukset

Hoidamme niin pienet kuin isommat paketit ja muut yksittäiset tavarakuljetukset Itä-Suomen alueella sekä muualle Suomeen. Maksimissaan tonnin painoiset ja n. 20 kuution kokoiset kuljetukset hoituvat joustavasti ja ripeästi ajanmukaisella kuljetuskalustollamme.  Sopimuskuljetuksissa toimimme asiakkaan ehdoilla halutulla reitillä. Oli sitten kyse päivittäisistä jakelukuljetuksista tai pidemmän työmaan tarvitsemista tavarakuljetuksista, sopimuskuljetus on paras vaihtoehto.

Pikakuljetukset

Helppo, nopea ja täsmällinen. Pikakuljetuksemme on paras vaihtoehto silloin, kun varaosa tai valmis tuote pitää saada toimitettua nopeasti ovelta ovelle -kuljetuksena. Löydämme varmasti aina sopivan ratkaisun kuljetustarpeelle. Soitto vain meille ja tavarat noudetaan. Lähetys on matkalla yleensä tunnin kuluttua tilauksesta. Kun kuljetuksesi on oltava perillä sovitun aikataulun mukaisesti, valintasi on Keski-Savon Jakelupalvelu. Toimitukset ympäri Suomen.

Muuttopalvelut

Hoidamme ammattitaidolla ja nopeasti niin yritysmuutot kuin yksityiskotien muutot. Vältä stressiä sekä säästä aikaa ja vaivaa. Anna meidän auttaa muutossa. Hoidamme muuttokuljetukset Itä-Suomen alueella ja muuallakin. Hoidamme muutot aina sopivalla kuljetuskalustolla. Saat kauttamme tarvittaessa myös muuttolaatikot.

Jakelupalvelut

Saat kauttamme jakelupalvelut koko Itä-Suomen alueelle. Hoidamme yksittäisen paketin jakelun siinä missä päivittäisen säännöllisen pakettien jakelukin yrityksille. Toimitukset hoituvat sovittuun kohteeseen joustavan, asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaan. Kerro, millainen jakelupalvelun tarve yritykselläsi on, ja katsotaan yhdessä miten voimme olla avuksi.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä puhelimitse numeroon 040 5866 667,
sähköpostilla keskisavon.jakelupalvelu(at)gmail.com
tai alla olevan lomakkeen kautta:

3 + 10 =