Tervetuloa Padasjoen Apteekkiin

Tutustu tarjouksiin
Padasjoen Apteekki

Padasjoen Apteekki on täyden palvelun apteekki. Meiltä löydät niin lääkkeet, itsehoitotuotteet kuin laajan valikoiman apteekkikosmetiikkaa. Farmaseuttinen henkilökuntamme auttaa ja neuvoo asiakkaitaan kaikissa lääkehoitoon liittyvissä kysymyksissä turvallisen ja tehokkaan lääkehoidon toteutumiseksi. Lisäksi tarkistamme lääkkeidesi yhteisvaikutukset ja hyödynnämme lääkeneuvonnassa erilaisten tietokantojen informaatioita farmaseuttisen ammattitaitomme lisäksi.

 

Kun reseptisi vanhenevat, me hoidamme uusimisen puolestasi. Apteekkimme valikoimiin kuuluu luonnollisesti myös monipuolinen sekä laadukas valikoima itsehoitotuotteita. Me neuvomme mielellämme valitsemaan niistä sinulle sopivimmat sekä neuvomme tuotteiden käytössä. Näiden lisäksi on meillä myynnissä useiden tunnettujen valmistajien apteekkikosmetiikkamerkkejä, joista löydät sopivat tuotteet juuri sinun ihotyypillesi.


Henkilökuntaamme kuuluvat koulutetut ammattilaiset, jotka ovat asiantuntijoita lukuisissa erikoistumisissa, kuten astma-, diabetes-, savuttomuus- sekä sydänasioissa.

Vitamiinejä apteekkihyllyllä

Palvelut ja reseptit

Tutustu apteekkimme kattaviin palveluihin. Saat meiltä ystävällistä palvelua reseptien sekä itsehoitotuotteiden kanssa.

Apteekkitarjoukset, Padasjoen Apteekki

Tarjoukset

Löydät meiltä monenlaisia tarjoustuotteita todella edulliseen hintaan. Katso tämänhetkiset tarjouksemme.

Apteekkikosmetiikka, Padasjoen Apteekki

Apteekkikosmetiikka

Tarjoamme laajan valikoiman apteekkikosmetiikkaa. Saatavilla oleviin merkkeihin kuuluvat muun muassa Aco, Avene, Eucerin, Favora, La Rosche Posay, Vichy sekä Louis Widmer.

Apteekkimme arvot ja toimintatavat

Apteekkien eettiset ohjeet ovat meille tärkeä asia. Suomen Apteekkariliitto ja Suomen Farmasialiitto ovat laatineet tarkat ohjeet siitä, minkä varaan suomalaisen apteekkitoiminnan tulee rakentua. Näistä kulmakivistä rakentuvat meidänkin apteekkimme arvot sekä toimintatavat.

Uutiset

Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen, Padasjoen Apteekki

Terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen

Haluamme omalta osaltamme turvata lääkkeiden saatavuuden jokaiselle Padasjoen alueella. Jotta lääkkeitä ja muita tuotteita osattaisiin käyttää oikein, me tarjoamme neuvontaa, joka varmistaa korkeatasoisten lääkkeiden oikeaoppisen käytön.

Lääkeneuvonnan lisäksi me pyrimme parhaamme mukaan ohjaamaan sekä kannustamaan asiakkaitamme terveyden omatoimiseen edistämiseen.

Tasa-arvoinen kohtelu, Padasjoen Apteekki

Tasa-arvoinen kohtelu

Kaikkia asiakkaita kohdellaan tasa-arvoisesti, kuunnellen ja heidän ihmisarvoaan kunnioittaen. Kunnioitamme asiakkaidemme vapautta valita itse lääkkeensä sekä vaihtoehtoiset hoitomuodot turvallisuusnäkökulmia noudattaen. Apteekkihenkilökuntamme ottaa vastuun siitä, että asiakkaillamme on riittävät tiedot, jotta he voivat tehdä valistuneen valinnan.

Henkilökuntamme pyrkii varmistamaan sen, että myös heikommassa asemassa olevat saavat asianmukaista lääkehoitoa, ja palvelu ei jää pelkästään heidän puolestaan asioivien henkilöiden toiminnan varaan ja vastuulle.

Jatkuva kehitys, Padasjoen Apteekki

Jatkuva kehitys

Kaikki apteekissamme työskentelevät henkilöt sekä johtotehtävissä toimivat ylläpitävät sekä kehittävät ammattitaitoaan jatkuvasti. Tämä on jokaisen apteekissa työskentelevän ammatillinen velvollisuus. Tällä tavalla voimme taata sen, että pystymme tulevaisuudessakin tarjoamaan huippuluokkaista palvelua.