Luotettavat timanttityöpalvelut Uudellamaalla

Ota yhteyttä

Uudenmaan Timanttiporaus Oy toteuttaa laadukkaat timanttityöpalvelut yrityksille ja yksityisille Uudenmaan sekä Päijät-Hämeen alueella.

 

Kun etsit nopeaa ja luotettavaa tekijää timanttitöille, ota yhteyttä meihin ja kerro timanttiporaustarpeistasi tarkemmin. Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen laadukkaalle toteutukselle!

Jo vuodesta 2010

Uudenmaan Timanttiporaus on vuonna 2010 perustettu yritys, joka on erikoistunut timanttileikkauksiin. Ammattitaitoiset työntekijämme ovat toimineet alalla yli 20 vuotta.

 

Olemme sitoutuneet nopeaan ja luotettavaan työtapaan, ja pidämme aina kiinni sovituista aikatauluista sekä laadusta. Voit siis luottaa siihen, että kaikki tarpeesi tulevat huomioiduksi.

Miksi valita meidät

Porauksia ja sahauksia

Uudenmaan Timanttiporaus Oy toteuttaa timanttiporaukset ammattitaidolla ja kilpailukykyiseen hintaan. Timanttiporaus on nopea ja tarkka menetelmä, joka soveltuu monenlaisten materiaalien, kuten betonin, teräksen ja kiven, poraamiseen. Porauksella voidaan tehdä reikiä moniin eri tarkoituksiin, kuten putkien, kaapeleiden sekä ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmien asennuksiin ja kiinnityksiin. Käytämme vain laadukkaita ja kestäviä laitteita, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja vähäpölyisiä.

 

Porausten lisäksi saat meiltä myös timanttisahaukset. Timanttisahausta käytetään monenlaisiin leikkaustöihin, kuten seinien, kattojen ja lattioiden sahaukseen. Menetelmä soveltuu erinomaisesti kovien materiaalien, kuten betonin, tiilen, luonnonkiven ja asfaltin, sahaukseen. Timanttisahausta voidaan käyttää monenlaisten projektien yhteydessä, kuten korjaus- ja uudisrakentamisessa sekä purkutöissä. Käytämme vain huippulaadukkaita timanttisahoja, jotka ovat tarkkoja ja tehokkaita.

Tutustu hinnastoomme
  • Sanerakennus Oy -logo
  • Uudenmaan Asbestipurku Oy -logo

Yhteistyökumppanimme

Uudenmaan Timanttiporaus Oy tekee yhteistyötä toimitusjohtajamme muiden yritysten kanssa: Uudenmaan Asbestipurku Oy ja Sanerakennus Oy.

 

Uudenmaan Asbestipurku Oy on erikoistunut asbestipurkutöihin, joita tehdään rakennusten purkujen yhteydessä.

Yritys noudattaa tiukkoja turvallisuus- ja ympäristöstandardeja toteuttaakseen asbestin poistot turvallisesti ja tehokkaasti.

 

Sanerakennus Oy on puolestaan rakennusalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita rakennuspalveluita asiakkailleen. Yritys on erikoistunut erilaisiin korjaus- ja saneerausprojekteihin, kuten kosteusvaurioiden korjaukseen ja julkisivuremontteihin.

 

Yhteistyö näiden yritysten kanssa tuo monia etuja Uudenmaan Timanttiporauksen asiakkaille, kuten mahdollisuuden yhdistää palveluita kattaviksi paketeiksi. Laaja-alaisen kokemuksemme kautta olemme myös pystyneet muodostamaan kattavan käsityksen asiakkaiden tarpeista.

Pyydä tarjous palvelupaketille

Muista hakea kotitalousvähennystä

Haluamme muistuttaa, että kotitalousvähennys on hyvä tapa saada verohyötyä erilaisten remonttipalveluiden käytöstä. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen verovähennys, jota voit käyttää, kun olet ostanut palveluita ja teettänyt erilaisia töitä kotonasi.

 

Uudenmaan Timanttiporaus Oy:n tarjoamat timanttiporaus- ja timanttisahauspalvelut ovat usein tarpeellisia kodin remontoinnin tai korjauksen yhteydessä. Nämä palvelut kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin, mikä tarkoittaa, että voit saada vähennyksen. Muista kuitenkin, että vähennysoikeus koskee vain työn osuutta, ei materiaaleja.

Verohallinto