Hallinto: 050 3644 009, Tarjoukset / tilaukset: 040 840 2506, Asennukset: 050 557 1142

Jorma Ruusunen Oy

Laatua ja kestävyyttä juuri oikeassa koossa

Meiltä saat metalli- ja teräsrakenteet sekä pienet peltityöt mittojen ja toiveiden mukaan valmistettuna ja tarvittaessa myös asennettuna. Pystymme vastaamaan joustavasti nopeisiinkin tilauksiin.

Metallityöt toiveiden mukaan

Jorma Ruusunen Oy | Tampere


Olemme metalliteollisuuden alihankintaan erikoistunut yritys. Teemme mittatilauksena metalli- ja teräsrakenteet, kuten raput, kaiteet ja tasot. Meiltä onnistuu pienet peltityöt mittojen mukaan ja tarvittaessa saat kaikki työt asennettuina. Palvelemme pääasiassa rakennusliikkeitä sekä kiinteistöhuoltoyhtiöitä.


Meillä on pitkän kokemuksen tuomaa osaamista ja hoidamme monimutkaisemmatkin projektit erinomaisen viimeistellysti. Yrityksemme on perustettu vuonna 2005 ja vuodesta 2020 olemme kuuluneet samaan konserniin Fetek Oy:n kanssa. Yhteistyönä meiltä onnistuu suuremmatkin projektit. 


Verstaamme sijaitsee Tampereella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tai kysy lisää palveluistamme. Meiltä onnistuu joustavalla aikataululla myös nopeat kiiretilaukset. Tavoitat meidän puhelimitse sekä viestillä.


OTA YHTEYTTÄ

Palvelut


Teemme metalli- ja teräsrakenteita sekä pieniä peltihommia.



LUE LISÄÄ

Referenssit


Tutustu aiempiin töihimme kuvagalleriassa.



TUTUSTU

Ajankohtaista

01 Aug, 2023
Metallituote Jorma Ruusunen Oy on päivämäärällä 15.9.2020 ostanut tamperelaisen metallipajan Jorma Ruusunen Oy:n koko osakekannan. Metallituote Jorma Ruusunen Oy:n omistavat pääosakas Fetek Oy ja sitä lähellä olevat yksityishenkilöt. Kaupalla ei ole vaikutusta Fetekin tai Jorma Ruusunen Oy:n toimintaan, vaan ne jatkuvat samalla tavalla kuin ennen. Yritysten henkilöstö jatkaa työsuhteissaan samoilla ehdoilla ja samalla tapaa kuin ennenkin. Jorma Ruusunen Oy:n Y-tunnus ja toiminimi säilyvät samoina. Jorma Ruususen eläköityessä kaupan yhteydessä yrityksessä toteutetaan sukupolvenvaihdos ja toimitusjohtajaksi on nimetty diplomi-insinööri Jere Mäkelä, joka aloittaa toimessaan 1.10.2020. Toiminnan sujuvan jatkumisen varmistamiseksi Jorma Ruusunen jatkaa yrityksen palveluksessa toistaiseksi.  Fetek Oy on Jorma Ruusunen Oy:n kokoinen samalla alalla toimiva yritys, jonka ydinliiketoimintaa ovat teräsrakenteiden valmistus ja pienet peltityöt. Yrityskauppa parantaa mahdollisuuksia tarjota jatkossa mm. suurempia projekteja asiakkaille näiden kahden yrityksen yhteistyönä.
Fetek Oy
Kuulumme samaan konserniin forssalaisen metallialan yrityksen Fetek Oy:n kanssa.
Tutustu Fetekiin
Share by: