Saimaan Rakennustekniikka

Edit Content
Onko kysyttävää?

Jätä meille viesti!

Saimaan rakennustekniikka Oy

Tarjoamme laadukkaat palvelut uudisrakentamiseen ja saneeraukseen

0 +
Valmista projektia
0 +
Tyytyväistä asiakasta

Paras asiakaspalvelu

Asiakastyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme tarjoamaan parasta mahdollista asiakaspalvelua jokaisessa yhteydenotossa ja projektin vaiheessa.

10 vuotta kokemusta

Kymmenen vuoden kokemuksemme rakennusalalta takaa laadukkaan ja ammattitaitoisen työn jokaisessa projektissa.

Saimaa

Mitä me teemme?

Meidän palvelut

Uudisrakentaminen

Tarjoamme kattavia uudisrakentamispalveluita, jotka mahdollistavat unelmakotisi luomisen ammattitaidolla ja huolella aina suunnittelusta valmiin rakennuksen luovutukseen asti.

Saneeraus

Erikoistumisalueenamme on vanhojen rakenteiden saneeraus, ja tarjoamme kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka uudistavat ja kohentavat kiinteistösi arvoa kestävällä ja tyylikkäällä tavalla.

Tiilitakkojen ja leivinuunien muuraus

Erikoisosaamisemme kattaa tiilitakkojen ja leivinuunien muuraustyön, jossa yhdistämme perinteisen käsityön taidokkaasti nykyaikaiseen tekniikkaan.

Saimaan rakennustekniikka Oy

Tietoa Meistä

Saimaan Rakennustekniikka Oy on kokenut talonrakennusalan yritys, joka tarjoaa laadukkaita palveluita uudisrakentamiseen ja saneeraukseen. Meidän tiimissämme on ammattitaitoisia rakennusalan asiantuntijoita, jotka omaavat laajan kokemuksen alalta. Kolmannen polven rakentajina meillä on syvä ymmärrys rakennusprosessista ja sen eri vaiheista.

Erikoisosaamisalueemme on vanhojen tulisijojen saneeraus, erityisesti tiilitakkojen ja leivinuunien muuraus. Referenssikuvat toteavat taitomme ja laadukkaan työmme tulokset. Olemme ylpeitä siitä, että olemme luotettava kumppani talonrakennusprojekteissa ja pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme täyden palvelun ratkaisuja.

Saimaan Rakennustekniikka Oy:n tavoitteena on tehdä työtä intohimolla ja tarjota asiakkaillemme laadukasta ja tyydyttävää työnjälkeä. Olemme sitoutuneet asiakkaidemme tyytyväisyyteen ja teemme parhaamme varmistaaksemme onnistuneen lopputuloksen jokaisessa projektissa. Luota ammattitaitoomme ja valitse meidät luotettavaksi kumppaniksesi talonrakennuksessa.