Monipuoliset rakennustyöt koko Uudenmaan alueella

Yhteystiedot

Ota yhteyttä Ramitek Oy:hyn ja pyydä tarjous rakennustöille!

Ramitek Oy toteuttaa monipuoliset rakennustyöt koko Uudenmaan alueella ja tarvittaessa myös muilla paikkakunnilla. Palvelumme kattavat muun muassa saneeraustyöt, linjasaneeraukset ja monenlaiset alihankkijan työt sekä omakotitalojen rakennuksen. 

Me emme sano töille ei, vaan teemme kaiken perustuksista piipunhattuun! Asiakkainamme on suuri määrä tyytyväisiä yritysasiakkaita sekä taloyhtiöitä, mutta myös esimerkiksi yksityisiä talonomistajia.

Saat Ramitekilta kaiken kattavat rakennus- sekä remonttipalvelut. Kaikki palvelumme toteutetaan huolellisesti ja aikatauluista tiukasti kiinni pitäen.

Pitkän toimintamme aikana olemme toteuttaneet lukemattomia hankkeita. Olemme keränneet tänne muutamia valmistuneita projekteja.

Ota yhteyttä ja kerro meille minkälainen remontti- tai rakennushanke sinulla on mielessäsi, ja suunnitellaan yhdessä lisää.

Miksi valita Ramitek Oy?

Asiakaspalvelu-ikoni

Tyytyväiset asiakkaat

Tyytyväinen asiakas on paras mainos. Monet asiakkaistamme tulevat vanhojen asiakkaidemme kautta, jotka ovat olleet tyytyväisiä palveluihimme. 

Työmme jäljestä on annettu erittäin hyvää palautetta, joten liity sinäkin tyytyväisten asiakkaiden joukkoon.

Laatu-ikoni

Laatu

Työn laatu on rakennustöissä kaikkein tärkein mittari. Ystävällinen palvelu ja hyvä kommunikointi täydentävät kokonaisuutta, mutta viime kädessä konkreettinen tulos on se, joka ratkaisee. Me suhtaudumme töihimme ylpeydellä ja varmistamme, että valmistuneet rakennukset ja toteutetut remontit ovat huippuluokkaisia.

Nopeus-ikoni

Nopeus

Pitkän kokemuksemme myötä olemme pystyneet hiomaan toimintamme sellaiseksi, että voimme toteuttaa hankkeet ripeälläkin aikataululla – laadusta tinkimättä. Asiakkaanamme tämä tarkoittaa sinulle sitä, että saat erittäin kilpailukykyisen tarjouksen laadukkaalle työlle.

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys voidaan myöntää henkilölle, joka teettää ulkopuolisella palveluntarjoajalla töitä kotonaan tai vapaa-ajan asunnossaan tai niiden pihamailla. Verovähennyksellä voit välillisesti pienentää omia kustannuksiasi merkittävästikin. Mikäli rakennustyöt tehdään talossasi tai huoneistossasi, saattaa sen työosuus olla vähennyskelpoinen. 


Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten mikäli taloudessa asuu kaksi henkilöä, voivat he saada vähennystä enemmän kuin yksin asuva. Muistathan siis hakea verovähennystä teettämistäsi töistä. Verohallinto arvioi jokaisen tapauksen erikseen, joten tutustu verovähennykseen tarkemmin heidän sivuillaan.

Verohallinto
Puhelin-ikoni

Ota yhteyttä Ramitek Oy:hyn täyttämällä alla oleva lomake ja pyydä tarjous rakennustöille – me palvelemme koko Uudenmaan alueella!

Yhteystiedot

*Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.