Vahinkosaneeraus

Aristart työkalu vasara

Kosteusvauriokartoituksen jälkeen puretaan kosteuden vaurioittamat rakenteet riittävältä laajudelta. Usein rakenteita joudutaan kuivattamaan koneellisesti, mikä voi kestää useamman viikon. Pyrimme saamaan kohteet nopeasti takaisin käyttökuntoon, kuitenkin huomioiden että vesivahinkojen korjauksessa on tärkeää antaa rakenteiden kuivumisille riittävästi aikaa. Kuivatuksen jälkeen poistetut rakenteet korvataan uusilla.

Korjausrakentaminen

Aristart työkalu ruuviväännin

Aristart on erikoistunut korjausrakentamiseen, erityisesti vanhojen rakennusten uudistamiseen ja kunnostukseen. Meillä on laaja kokemus erilaisista korjaustöistä sekä vaativista restaurointitöistä. Meiltä saat keittiö-, kylpyhuone-, sauna- ja muut remontit luotettavasti ja ammattitaidolla. Teemme myös rakennuspurkutyöt, desinfioinnit yms.

Uudisrakentaminen

Aristart työkalu pistosaha

Aristat on uudisrakentamisen luotettava ammattilainen. Meiltä saat kerrostalot, omakotitalot, huvilat, mökit, saunat, maatalousrakennukset, hallit ja toimistotilat vuosien kokemuksella. Teemme myös kaikki sisäviimeistelytyöt sekä kalusteasennukset tarpeiden mukaan.

Asiakkaat

Aristart työkalu kulmahiomakone

Nykyiset asiakkaat: Consti, VRJ, Lassila & Tikanoja, T2H, Recover

Consti logo VRJ logo Lassila & Tikanoja logo T2H logo recover logo

Tarjoamme ammattitaitoista remontointi- ja rakennuspalvelua Etelä-Suomen alueella. Teemme kiinteistöjen yleistiloissa ja saunatiloissa kunnostustöitä sekä huoneistoremontteja. Toteutamme kotitalouksille esim. keittiö-, kylpyhuone-, sauna- ja terassiremontit sekä kaikki maalauskunnostustyöt edullisesti ja ammattitaitoisesti.

Yhteystiedot

Aristart työkalu poravasara

hello@aristart.fi