top of page
LOGO_KUMOON_valkoinen_varjo.png

PIHAPUUT KUMOON!

Puunkaato- ja metsuripalvelut Pohjois-Savon alueella

Pihapuun_kaataminen.jpg

Pihapuun kaato

Varjostaako pihaasi puu tai useampi? Ovatko puut vaarana rakennuksille, ympäristölle tai ihmisille? Haluatko tontiltasi polttopuita?

Hoidamme puiden kaadot, karsinnat ja katkonnat ammattitaitoisesti Kuopiossa ja muualla Pohjois-Savossa (Siilinjärvi, Iisalmi, Maaninka, Pielavesi, Nilsiä, Lapinlahti yms.). Työ hoituu asiakkaan toiveiden mukaan kustannustehokkaasti ja tarvittaessa myös kiipeillen. Halutessanne hoidamme puiden risut ja rungot pois paikalta tai teemme ne polttopuiksi asti. Puiden kaataminen hoituu haluamallasi tavalla.

Käytössämme on nykyaikaiset työkalut, joilla työt hoituvat tehokkaasti ja turvallisesti. Työ on vastuuvakuutettua, joten asiakas voi olla rauhallisin mielin.

pihapuun-kaato
Runkokuvio_tausta1.jpg

Mitä puunkaato maksaa?

Puunkaadon hinta muodostuu aina tapauskohtaisesti. Hintaan vaikuttaa mm. kohteen ympäristö riskeineen, puiden määrä ja koko, kaatotapa sekä asiakkaan toiveet.

Puunkaatopalveluumme sisältyy ilmainen arviointikäynti, joka ei sido asiakasta.

TYÖT PIHAPIIRISSÄ OVAT KOTITALOUSVÄHENNYSKELPOISIA.

Kumoon_taustakuva.jpg

Muut metsuripalvelut

Kauttamme onnistuu myös muut metsuripalvelut, kuten raivaukset, harvennukset, tonttihakkuut ja pensaiden leikkaukset. Tiedustele tarkemmin ja laitetaan hommat hoitumaan!

Muut-metsuripalvelut.jpg

Kiinteistön-huoltotyöt

Palveluihimme kuuluvat myös kiinteistön huoltotyöt, lumenpudotukset, nurmikon leikkaaminen ja talonmiehen työt. Kysythän lisää, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sopivaa ratkaisua!

Kiinteistonhuoltotyot.jpg
metsuripalvelut
kiinteistonhuolto
Runkokuvio_tausta2.jpg

Yhteystiedot

Kumoon.fi on Pohjois-Savon alueella toimiva metsuri- ja kiinteistönhuoltoalan yritys. Toimialuettamme on mm. Kuopio, Siilinjärvi, Iisalmi, Maaninka, Pielavesi, Nilsiä ja Lapinlahti. Kysy mahdollisuudesta myös muille paikkakunnille!

 

Voit olla yhteydessä soittamalla, sähköpostitse tai WhatsApp-viestillä. Puunkaatopalveluumme kuuluu ilmainen arviointikäynti, olethan yhteydessä niin sovitaan sopiva aika!

Kumoon-yhteystiedot.jpg

Tommi Malinen

yhteystiedot

Töitämme voi seurata myös somessa:

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page