Taksipalvelut Aurassa ja Turun seudulla – mukavaa matkantekoa Saavalaisen Takseilla

Saavalaisen Taksit Oy tarjoaa luotettavat ja mukavat taksipalvelut Aurassa ja muualla Turun seudulla ja tarvittaessa kauempanakin. Saat meiltä kokeneen ja ammattitaitoisen kuljettajan, uudenaikaisen ja viihtyisän taksin ja tarpeidesi mukaan joustavaa palvelua silloin, kun sitä tarvitset.

Yhteydenotto

Ota yhteyttä, kun haluat turvallisen kuljettajan ja viihtyisän auton kuljetustasi varten!

Kokenut kuljettaja vie perille

Saavalaisen Taksit Oy tarjoaa luotettavat taksikyydit – me viemme sinut turvallisesti perille! Yrityksellämme on usean vuoden kokemus taksipalveluiden tarjoamisesta.

 

Meiltä saat kyydin niin yksittäisen henkilön kuin isommankin ryhmän tarpeisiin. Palvelemme yksityisasiakkaita, yritysasiakkaita ja esimerkiksi julkista sektoria kaikenlaisissa kuljetuksissa, mihin kalustomme vain taipuu. Hoidamme niin perinteiset taksikuljetukset, tilausajot, invakuljetukset kuin pakettikuljetuksetkin varmoin ottein.

Kysy lisää!

Joustavaa palvelua tarpeidesi mukaan

Saavalaisen Taksit Oy on valmiina tarttumaan rattiin joustavasti tarpeidesi mukaan ja nopeallakin aikataululla. Otamme vastaan sekä ennakkotilauksia että pikaisesti eteen tulevia ajotehtäviä, ajotilanteemme mukaan. Saat meiltä kuljetukset niin yksittäiseen tilanteeseen ja toistuvaan kuljetustarpeeseen. Olemme paikalla aina sovittuna aikana!

 

Tavoitat meidät helposti puhelimitse, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Nopeasti eteen tulevissa kuljetuksissa suosittelemme soittamista, mutta mikäli olet kiinnostunut kyydin ennakkovarauksesta, voit lähettää meille myös sähköpostia tai täyttää sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Tilaa taksi!

Uudenaikainen kalusto vie mukavasti perille!

Monipuolisen ja nykyaikaisen taksikalustomme avulla voimme tarjota kuljetuksia monenlaisiin tilanteisiin. Kalustollamme hoidamme niin tavanomaiset henkilökuljetukset, invakuljetukset, ryhmäkuljetukset kuin esimerkiksi pakettikuljetuksetkin. Voit kysyä meiltä kuljetusapua kaikkiin eri tilanteisiin.

 

Käytössämme on sininen 2021 Ford Transit invataksi (1+8 henkilöä) ja musta 2022 Ford Transit invataksi (1-8 henkilöä)

 

Kaikissa takseissamme on alkolukot ja erilliset Spotify-puhelimet, joista asiakkaat voivat itse valita mieluisaa musiikkia matkanteon ajaksi. Isommassa autossa on myös kunnon äänentoistolaitteet.

Kysy lisää!

Hyvässä yhteistyössä Auran autopajan kanssa

Teemme yhteistyössä Auran autopajan kanssa ja voimmekin vahvasti suositella heidän palveluitaan! Auran autopaja hoitaa taksiemme pesut, ja vuokraamme heiltä esimerkiksi renkaiden säilytystilaa.

Lue lisää Auran autopajan Facebook-sivulta!

Auran Autopaja Facebookissa

Olemme sosiaalisessa mediassa

Löydät Saavalaisen Taksit myös Facebookista! Seuraa sivuamme ja katso ajankohtaiset kuulumisemme!

Siirry Facebook-sivulle