Kaikenlaiset timanttityöt laadukkaasti ja sovitussa ajassa.

Jos etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania timanttiporaukseen, timanttileikkaukseen tai betonipinnan hiontaan, olemme juuri sinulle sopiva.

Meistä

Porausmiehet Oy tekee kaikenlaisia ​​timanttiporauksia, timanttileikkauksia, betonin hiontaa ja joitain purkutöitä.
Toimintamme keskittyy pääasiassa Pohjois-Karjalaan, mutta toimimme myös Pohjois-Savossa, Etelä-Savossa ja Etelä-Karjalassa.

Olemme toimineet vuodesta 2021 lähtien, tänä aikana olemme työskennelleet monilla rakennustyömailla ja kaikkialla olemme osoittaneet erinomaisia ​​tuloksia ja korkeaa laatua.

Jos etsit luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania timanttiporaukseen, timanttileikkaukseen tai betonipinnan hiontaan, olemme juuri sitä mitä tarvitset.

Soita tai lähetä meille sähköpostia keskustellaksesi ehdoista.

Puhelu

Koko työvalikoima

Suoritamme kaikenlaisia ​​timanttiporauksia, timanttileikkauksia, betonirakenteiden hiontaa, joitakin purkutöitä. Työskentelemme erilaisissa tiloissa, sovitamme aikataulut asiakkaan aikataulun mukaan.

Luotettava kumppanuus

Noudatamme kaikkia sopimuksia.
Yrityksemme hoitaa kaikki valmistelutoimet etukäteen, asiantuntijat saapuvat paikalle selkeästi sovittuna aikana kaikilla tarvittavilla työkaluilla onnistuneeseen työhön.

Miten toimimme

Timanttiporaus

Timanttiporaus mittatarkat läpiviennit nopeasti ja ilman pölyä. Käytetään myös veden keräys järjestelmä jos on mahdollista ja suojataan tiloja vastuulla tarpeen mukaan.

Timanttisahaus

Timanttisahaukset mittatarkat sahaukset tapahtuvat helposti seinäsahalla ja käsisahauksella ilman pölyä.

Lattiahionta

Lattiahionta betoniliiman poisto sekä seinien ja kattojen timanttihionta. Kaikissa hionta vaiheissa käytetään pölyimuri järjestelmä.

Purkutyöt

Teemme pienet purkutyöt kuten kylpyhuoneen purku, lattian purku, seinien purku, väliseinän purku, kattopurku, ovien ja ikkunoiden purku.

Meidän etumme

  • Otamme sopimuksissamme huomioon yksilölliset turvallisuus- ja laatusäännöt sekä kunkin toimipaikan ominaispiirteet ja sovitamme käyttöjärjestelmämme yksilöllisesti jokaiseen työhön.

  • Kaikki työmme edellyttävät korkeaa ammattitaitoa ja laatua, rakennettujen rakenteiden kunnioittamista, työntekijöiden turvallisuutta ja ympäristöä. Siksi työntekijöillämme on korkean pätevyyden lisäksi pitkä kokemus ja työjärjestelmäämme kuuluu työmaan suojaus, pölyn ja lian poistaminen, apuvälineiden käyttö työntekijöidemme työn helpottamiseksi ja muut aputyöt.

  • Kalustomme on aina nykyaikaisinta ja tuoreinta tekniikkaa taataksemme tehokkaan työskentelyn sekä työturvallisen ympäristön tekijöillemme. Monet koneemme on automatisoitu sekä jatkuvasti kehitämme työskentelytapojamme niin turvallisuuden kuin tehokkuudenkin parantamiseksi.

    Pyydä siis tarjous jo tänään ja ammattitaitoinen henkilöstömme auttaa sinua.