Rakennustarvikkeiden tukkumyynti

Rakennustarviketukku

Rakennusalan tukkuliike Setja Oy, tarjoaa rakennusalan tarvikkeita kilpailukykyiseen hintaan niin rakennusalan ammattilaisille kuin jälleenmyyjille. Laaja varastovalikoima laadukkaita tuotemerkkejä ja nopeat tilaustoimitukset tehokkaalta ja ammattitaitoiselta myyntitiimiltä.

Rakennusalan tavarantoimittaja

Toimitamme laaja-alaisesti lähes kaikkea, mitä rakennustyömaalla tarvitaan. Logistiikka hoidetaan aina asiakkaan etujen mukaisesti joko omalla kalustolla, tehdastoimituksilla, varastonoutoina tai luotettavien kuljetusyhteistyökumppaneidemme kautta.

Tuotemerkkejämme

Myymämme tuotteet ovat rakennusalan parhailta tuotevalmistajilta. Hyllystämme löytyvät mm. Fix Masterin kiinnittämistuotteet puuhun, metalliin, rakennuslevyihin ja betoniin, Spitin teräs, betoni ja kipsikiinnitteet, sekä Caupo Groupin FSA – palokatkotuotteet. Palokatkotuotteisiin tarjoamme myös urakointia (Kysy lisää).

Meillä on laaja varasto ja nopeat tilaustoimitset aina edulliseen hintaan. Asiantunteva myyntitiimimme auttaa mielellään löytämään oikeat tarvikkeet rakennustyömaanne jokaiseen projektiin.

Ota yhteys, toimitamme mielellämme tarvikkeet koko projektiin!

Liimat, vedeneristeet ja laatoitusaineet

Varastostamme mm. lattiatasoitteet, laatoitusaineet, vedeneristysjärjestelmät, lattialiimat, silikonit, asennusliimat, uretaanivaahdot ja seinätasoitteet.

Puutavara, sisä-, ja ulkopaneelit

Laaja puutavaravalikoima: erikoispuutavaraa, kestopuuta, lankkuja, lautoja, parruja, sekä terassilautoja. Meiltä myös sisä ja ulkopaneelit sekä laudelaudat. Kysy lisää!

Kiinnitys ja asennustarvikkeet

Naulat, mutterit, ruuviit ja helat. Kattava valikoima erilaisia kiinniketarvikkeita puutavaraan, metalliin ja betoniin suoraan varastoltamme suurissakin erissä.

Työvaatteet ja suojavarusteet

Laaja valikoima laadukkaita ja kestäviä rakennusalan työvaatteita, jotka suojaavat tehokkaasti ja tuntuvat mukavalta koko työpäivän.

Palokatkot

ETA/CE hyväksytyt PROFiSEAL FSA (Fire-Smoke-Acoustic) palokatkotuotteet osastoivien rakennusosien luotettavaan ja viranomaismääräykset täyttävään passiivisen palosuojaukseen. Myös urakoituna!

Ota yhteys - Me palvelemme

Kaikki tarvitsemasi rakennustyömaalle. Suoraan varastosta tai tehdastoimituksena.
Soita: 044 774 4330

Luotettava kumppaniAA luottokelpoisuus 2020

Logo: Setja - Rakennustarviketukku

Setja Oy
Palkkikuja 6 B 6
04300 Tuusula
Puh: 044 774 4330
tilaukset@setja.fi

Y-tunnus: 2612870-7

Tero Pakarinen
Puh: 044 774 4330
tero.pakarinen@setja.fi

Tero Elopelto
Puh: 044 501 8895
tero@setja.fi