Kevättä/ kesä kynttilät

Kevättä rinnassa

Pääsiäiskynttilöitä runsas valikoima munan muotoisena, kruunu/antiikki tai pöytäkynttilänä. Tutustu ja ihastu kohdasta Pääsiäiskynttilät.

Valmistamme myös kynttilät juhlahetkiisi, häät, ylioppilasjuhlat, kaste,syntymäpäivä, kaikkiin oman toiveesi mukaan juuri oikean väriset ym.tiedoilla varustettuna. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä.

Saunatekstiilit sisältää hyvän valikoiman laudeliinoja.peflettejä,tyynyjä, pyyhkeitä kaikki 100% pellavaa joka paranee käytössä. Ihana mökkituliainen tai sytymäpäivälahja.

Verkkokauppa auki 24/7 ja toimitukset nyt 0,00 ympäri Suomen.

Liekkimeren kynttiläpajan myymälä Hakunintie 10 Rauma on auki maaliskuussa ke 12-17 la 12-15 sekä aina kun ovi on auki, ja aina sopimuksesta. Tiesithän että teen tilauksesta kynttilät ja saunatekstiilit juuri sinun tarpeisiisi sopivina, kodin juhliin, häihin, syntymäpäiviin, yksilölliset lahjat ystävillesi, ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä. Jos tilatessasi tulee ilmoitus että tuote loppu niin ota yhteyttä viestillä ja kerro mitä haluat, sillä teen kaikki tuotteet itse tilausten mukaan joten ne ei lopu periaatteessa koskaan.

Hei,jos haluat kynttilät jälleenmyyntiin rekisteröidy kauppaan ja ota yhteyttä liekkimeri@outlook.com ja anna yhteystietosi niin lähetämme sinulle tukkuhinnaston ja koodin jolla voit ostaa tukkuhinnalla verkkokaupasta, tai voit myös tehdä tilaukset suoraan sähköpostilla liekkimeri@outlook.com

Liekkimeren Suomalaiset käsintehdyt kynttilät ja brodeeratut saunatekstiilit jotka on 100% pellavaa, sisältäen laudeliinat, pefletit, saunatyynyt, pyyheliinat, hiuspyyhkeet, myös toiveiden mukaan toteutettuna. Näin voit antaa ainutlaatuisen ja yksilöllisen lahjan ystävällesi, hänen nimellä tai motolla, lahja jota ei löydy muualta.

Liekkimeri on yksi Suomen vanhimmista kynttilän valmistajista vuodesta 1991 kynttilät vähittäis-ja tukkumyyntiin. Kynttiläpaja ja Puoti ovat Raumalla.

Kynttilät ovat savuttomia kauniisti kauan palavia tuotteita. Myös hyvä valikoima vegaanikynttilöitä. Raaka-aineet ovat korkealaatuista ja ekologista kasvipohjaista oliivisteariinia ja olivivahaa , teemme myös parafiinikynttilää ja seoksesta steariini/parafiini . Jokainen kynttilä on yksilöllinen omannäköinen käsinvalmistettu ja maalattu tuote.

Tekstiilit ommellaan Öko-tex standardi 100:n kankaista.

Luo tunnelmaa Liekkimeren rakkaudella tehdyillä kynttilöillä ja saunatekstiileillä.

Verkkokaupassa voi olla puutteita kuvissa ja teksteissä koska olen kynttiläntekijä en verkkokaupan.

Suonette anteeksi terveisin Terttu