SIIVOUSTA SUURELLA SYDÄMELLÄ! 


On ihanaa tulla siistiin kotiin, jossa tuoksuu puhtaalle ja matot ovat suorassa. 

Arjen luksusta -  hyödynnä kotisiivouspalveluita. 

Tee sitä mistä sinä nautit, keskity perheeseen tai omiin harrastuksiin eikä kotitöistä tarvitse  enää kinastella!

Kosketuspinnat ja suojat

Siivouksen aikana käytössä ovat suojakäsineet. Siivouksen yhteydessä huomioidaan erityisesti kosketuspintojen puhdistus. Näitä ovat kaikki usein kosketeltavat pinnat esim. ovenkahvat, käsinojat, pöytätasot, valonkatkaisijat, vesihanat, yms.  

Veloitukseton arviointikäynti

Olipa kyseessä sitten Ikkunanpesu, Kotisiivous, Palvelut taloyhtiöille tai Palvelut yrityksille, aloitamme asiakassuhteen aina veloituksettomalla tarvekartoituksella, eli arviointikäynnillä.

Arviointikäynnin aikana kartoitetaan asiakkaan siivoustarve, erityistoiveet, tutustutaan siivouskohteeseen, kartoitetaan siivottavien tilojen laajuus ja annetaan arvio siivoukseen kuluvasta ajasta sekä hinnasta. 

Käynnin yhteydessä esittelemme lyhyesti toimintatapamme, vastaamme asiakkaan mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja kerromme siivouspalveluun liittyvistä käytännön asioista.

Siivouspalvelut veloitetaan tehtyjen työtuntien mukaan. Työtuntimäärä vaihtelee asiakkaa toiveiden ja puhdistettavan tilan yksityiskohtien mukaan. Sen vuoksi kohteeseen tutustuminen on tärkeää ennen hinta-arvion antamista. Siivousaikaan vaikuttaa esim. siivottavan kohteen pinta-ala, korkeuserot, esteettömyys ja muut yksityiskohdat esim. lähtötilanne, onko lemmikkejä/lapsia, pintamateriaalit, vapaan tilan määrä yms.

Arviointikäynti on täysin maksuton, eikä sido mihinkään.
Voit tilata arviointikäynnin ottamalla yhteyttä sähköpostitse info@siivouspalveluminhof.fi tai puh. 044 555 9857.

Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas.
Tarvekartoituksen ja arviointikäynnin jälkeen voimme palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. 

Tilaa nyt veloitukseton arviointikäynti!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin laaditaan yhdessä sinulle räätälöity siivouspalvelu veloituksettomalla arviointikäynnillä. Löydät meidät myös FacebookistaInstagramista ja LinkedInista.