top of page
Clean Kitchen

LAADUNTAKAAN

aina palveluksessa

 Laaduntakaan on tarjoaa parhaat palvelut asiakkailleen. Reilut hinnat, ylivoimainen laatu ja poikkeuksellinen hyvä asiakaspalvelu taataan, kun työskentelet kanssamme.

Ota yhteyttä
Cleaning Team at Work
Cleaning Tables

                                       Siivous ammattitaidolla!

Miltä tuntuisi säästää kuukaudessa useita tunteja aikaa muuhun kuin siivoamiseen? Houkutteleeko ajatus puhtaasta kodista töistä palatessa?
Me siivoamme kotisi kunnioittaen sen ainutlaatuisuutta.

Siivousta kodin tai yrityksen siisteyden tueksi

 

 

Siivouspalvelua kannattaa hyödyntää erilaisissa elämäntilanteissa. Kiireisen arjen sekä siistin kodin yhtälö on usein mahdoton, joten ajoittainen siivouspalvelun käyttö tuo mukavaa helpotusta arkeen. Meidän siivouspalveluamme voit käyttää joko säännöllisesti tai satunnaisesti, aina tarpeen mukaan. Satunnaisen siivoustarpeen saattaa aiheuttaa esimerkiksi lähestyvät perhejuhlat tai perheenjäsenten sairastelut.

Kodin tai yritystilojen säännöllinen siivouspalvelu tuottaa pitkäaikaista ja pysyvää siisteyttä. Säännöllisesti siivouspalvelua käyttävissä talouksissa yleissiisteys ja järjestys on huomattavasti helpompi pitää yllä verrattuna kodin satunnaiseen siivoukseen. Tarjoamamme siivouspalvelun avulla kodin tai yritystilojen kaaoksen saa helposti hallintaan pysyvästi.

Cleaning Mirror

HIEMAN (TIETOA) MEISTÄ

MEIDÄN TAUSTAMME

Perustamisestamme lähtien olemme työskennelleet lukuisten asiakkaiden kanssa eri puolilla aluetta. Lisäksi tavoitteenamme on laajentaa osaamistamme sekä hyvän palvelun tarjoamista asiakkaillemme Erinomainen palvelu alkaa ja päättyy kokeneisiin ja ystävällisiin ammattilaisiin osaajiin. Valitsemme tiimiimme vain parhaat alamme osaajia. Toteutamme projektit tehokkaasti aikataulussa ja pyrimme luomaan kestäviä suhteita asiakkaidemme kanssa

LUE LISÄÄ

Ota Meihin Yhteyttä

Osoite

Turku

varsinais-suomi

Yteystiedot

+358 50 536 9733

  • TikTok
  • Facebook
  • Instagram

Aukioloajat

Ma- Pe

8:00 – 23:00 

Lauantai

9:00 – 23:00

Sunnuntai

9:00 – 23:00

bottom of page