AMMATTITAITOISET REMONTIT JA RAKENNUSTYÖT

LAADUKKAAT REMONTIT JA RAKENNUSTYÖT

Tikkalan Sisustustyö Oy tarjoaa laadukkaat remontit, rakennustyöt ja kattotyöt Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen alueella. Tikkalan Sisustustyö Oy on vuonna 2022 perustettu yritys. Yrityksemme nuoresta iästä huolimatta meillä on mittava kokemus rakennusalalta.

Kokemuksen ja ammattitaidon lisäksi meillä on myös silmää remonttien suunnitteluun ja toteutukseen. Olemme apunasi aina remontti- ja rakennustyön alusta loppuun saakka.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä. Kerromme mielellämme enemmän palveluistamme sekä yrityksestämme.

OTA YHTEYTTÄ >>

TYYLIKKÄÄT HUONEISTOREMONTIT

REMONTIT

Remonttipalveluihimme kuuluvat laadukkaat remontit aina huoneistoremontista sauna- ja kylpyhuoneremonttiin, keittiöremonttia unohtamatta. Huolehdimme kaikki huoneistoremontit alusta loppuun asti aina suunnittelusta toteutukseen ja huolelliseen loppusiivoukseen.

Meille on tärkeää, että remontin lopputulos on asiakkaan näköinen – emme remontoi itsellemme, vaan tilaajalle. Otamme siis huomioon toiveesi ja vaatimuksesi ja tuomme niihin ammattitaitomme ja teknisen osaamisemme parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Tutustu remonttipalveluihimme.

RAKENNUSTYÖT LUOTETTAVASTI

RAKENNUSTYÖT

Tarjoamme korkealaatuista rakentamista Uudenmaan, Päijät-Hämeen ja Keski-Suomen alueella. Rakennamme pihallesi niin piharakennukset kuin terassitkin. Otamme vastaan kaiken kokoiset, haastavatkin rakennustyöt. Meillä on kokemusta ja osaamista monenlaisten piharakennusten ja terassien rakentamisesta. Tarjoamme apuamme myös suunnittelussa. 

Tutustu rakennuspalveluihimme ja ota yhteyttä.

KATTOTYÖT VARMASTI JA TURVALLISESTI

KATTOTYÖT

Tikkalan Sisustustyö Oy on myös kattoalan varma ammattilainen. Huolehdimme kattotöistä aina kattoremonteista katon korjaukseen varmasti, luotettavasti ja sovittua budjettia ja sopimusta noudattaen. Olemme joustava, asiakaslähtöinen urakoitsija.

Tutustu kattotöihimme ja ota yhteyttä. 

TIKKALAN SISUSTUSTYÖ OY

Laadukkaat remontit ja rakennustyöt Hartola, Sysmä, Heinola, Joutsa, Lahti, Orimattila, Jyväskylä, Muurame, Vierumäki ja koko Päijät-Häme, sekä Keski-Suomi.

Laadukkaat remontit ja rakennustyöt Espoo, Vantaa, Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Kerava, Kauniainen, Nurmijärvi, Sipoo, Tuusula ja muu Uusimaa