Hyvä työnjälki on valttikorttimme

Toteutamme ammattitaitoiset muurauspalvelut Lahdessa, Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä. 

Muuraus Ässä Oy

Meillä työskentelee muurausalan huippuosaajia

Julkisivumuuraus

Toteutamme ammattitaitoiset julkisivumuuraukset Uudenmaan ja Päijät-Hämeen alueella. Muurausalan huippuosaajamme takaavat siistin ja laadukkaan työnjäljen.

Ohutsaumamuuraus

Meiltä saat kestävän ja ammattimaisen ohutsaumamuurauksen. Teemme yhtenäiset ja muurimaiset julkisivupinnat takuutyönä alusta loppuun saakka.

Rappaukset

Toteutamme ilmeikkäät, rapatut julkisivupinnat asiakkaan toiveiden mukaan. Takaamme halutun lopputuloksen sekä oikein tehdyt ja kestävät rappaukset.

Väliseinämuuraus

Teemme ammattitaidolla eristävät ja kosteutta kestävät muuratut väliseinät. Rautaiset ammattilaisemme takaavat tarkan ja pitkäkestoisen väliseinämuurauksen.

Etuputsityöt

Hoidamme erilaiset betonipintojen jälkityöt tehokkaasti. Kokeneet huippuosaajamme paikkaavat seinien kuopat ja hiovat epätasaisuudet pois vaivatta.

Timanttityöt

Toteutamme timanttiporaukset ja -sahaukset tehokkaasti, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Uudellamaalla ja Päijät-Hämeessä. Kun tarvitset osaavaa ammattilaista, ota yhteyttä!

Prosessi

Kartoitus

Kartoitamme ammattitaitoiset muuraukset yksilöllisiin tarpeisiin. Meillä urakka lähtee asiakkaasta, ja keskitymme asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja täyttämiseen.

Tarjous

Räätälöimme palvelumme asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Huolellisella suunnittelulla ja pohjatyöllä mahdollistamme muuraustöiden mutkattoman kulun ja aikataulussa pysymisen.

Aloitus

Ammattitaitoiset huippuosaajamme takaavat huolellisen työnjäljen ja onnistuneen lopputuloksen. Meidän kanssamme voit luottaa siihen, että lopputulos on laadukas ja projekti valmistuu ajallaan ilman viivästyksiä.

Mitä asiakkaamme sanovat

Pyydä tarjous muuraustyöstä!

Voisimmeko olla avuksi?

Voit jättää yhteydenoton alapuolella, kertoen projektin pääpiirteet ja tarpeet. Vastaamme